Elementor #5329

Meld je aan voor een van onze cursussen! Alle cursussen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend voor nieuwe aanmeldingen. Dit najaar starten we met een aantal nieuwe cursussen naast ons vertrouwde aanbod.

Weer gestart!

Een zucht van verlichting, alle lessen zijn gestart! Een speciaal welkom voor onze nieuwe docenten Gosia Bolwijn en Ed Hilhorst. Dat betekent wel dat we afscheid moeten nemen van Marian Apswoude en Lucia Bezemer. Beide sinds lange tijd als docent aan het CCB verbonden. Velen hebben door bij Marian en Lucia hun eerste strekt gezet! […]

Start cursussen januari 2022

Helaas zijn we genoodzaakt onze cursussen een week later te starten in verband met de maatregelen van de overheid betreffende Corona. Wanneer in januari tijdens de nieuwe briefing blijkt dat de maatregelen ons ruimte geven om toch nog niet te kunnen starten ontvangt u van ons een nieuwe startdatum. Fijne gezonde en creatieve feestdagen!

Docent gezocht!

Voor onze cursus aquarelleren op de woensdagmorgen zijn wij op zoek naar een goede docent. Bent u een een uitstekende aquarellist met ervaring in het lesgeven aan groepen, neem dan contact op via info@creatiefcentrum.nl.

Cursussen verplaatst

In verband met de maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt onze avondcursussen te verplaatsen. Alle cursisten hebben hierover bericht ontvangen. We hopen natuurlijk dat we in januari weer gewoon in het Trefpunt kunnen starten. We houden u op de hoogte.

Aanmelden voor de voorjaarscursussen

Op de site staan de nieuwe data en alle cursussen welke gegeven worden in het voorjaar van 2022. Er zijn wat kleine wijzigingen, maar er zijn weer genoeg interessante cursussen. Wanneer u op de link onder de cursus klinkt kunt u zich digitaal aanmelden. Sommige cursussen zijn erg populair dus wacht niet te lang met […]

Zentangle & Doodle, inspirerend, leerzaam en ontspannend!

Op donderdagavond bieden wij de inspirerende, leerzame en ontspannende cursus Zentangle & Doodle aan. Onder begeleiding van Renske Hoekstra duikt u in de wereld van verbeelding en tekenen met Zentangle, Mandala en Doodling als onderliggende basis, maar net weer even anders… Vult u een van de laatste plekjes? Niet denken, maar doen!

Een gezellige start!

Afgelopen zaterdag was het een feest om alle oud-cursisten en nieuwe cursisten te ontmoeten. Vooral het enthousiasme en zin om weer aan de slag te kunnen gaan was hartverwarmend! Om het geheel op te fleuren was er een taart te winnen met het maken van een mooi vlaggetje. De onderstaande inzending is gemaakt door Chayen. […]

Kom sfeer proeven!

Om iedereen weer te ontmoeten hebben we besloten een korte inloop te organiseren voor cursisten en belangstellenden. U kunt ons leslokaal bekijken, kennis maken met docenten en een kopje koffie drinken met andere cursisten. Alles op een Corona veilige manier, zoveel mogelijk buiten wanneer het weer het toe laat. En bent u enthousiast geworden? U […]

Wees er snel bij!

De aanmeldingen lopen dit jaar goed, sommige cursussen zijn al vol! Mocht je plannen hebben wacht dan vooral niet te lang meer met aanmelden… Ter geruststelling; de lesgelden worden na het starten van de cursussen pas geïncasseerd.

Schuiven naar boven