Gosia Bolwijn-Wiese

Gosia is na haar opleiding aan de kunstacademie in Poznan, Polen in Nederland als beroeps kunstenaar aan de slag gegaan. Ze heeft in binnen en buitenland geëxposeerd en heeft vele jaren als docent in de regio Kennemerland gewerkt.
Haar werk is te zien op instagram: @gosiabolwijn en op
www.gosia-bolwijn-wiese.nl

 

 

Lucia Bezemer 

Lucia is sinds 1988 zelfstandig ondernemer in de kunst. Decorschilder voor VPRO jeugdTV, heeft les gegeven bij de Volksuniversiteit Haarlem, Vrije Academie Sassenheim en geeft vanaf 1994 les op de Volksuniversiteit te Hillegom. 
Structuren van de aarde is haar inspiratiebron en haar werk is realistisch/half-abstract.
www.luciabezemer.nl

Lidia Larsen

Lidia is een getalenteerd autodidact met een stimulerende uitstraling. Zij weet optimaal het creatieve uit kinderen te halen.

Maartje Hinse

Maartje is illustrator voor o.a. WarChild en studeerde in 2013 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze werkt voor de stichting Tekenen Voor Kinderen in verschillende ziekenhuizen en in het AZC. Ze is portretschilder en maakt muurschilderingen.
www.maartjehinse.nl

Francisca Janssen

Francisca volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Gerrit Rietveldacademie in Amsterdam. Ze geeft teken- en schilderlessen. Haar autonome werk bestaat uit schilderen, fotografie en schrijven.
www.francisca-jans.nl

Marion Looijestijn

Marion is keramiste en werkt graag met porseleinklei. Dieren en elementen uit de natuur zijn een continu thema in haar werk. Uitgaanspunt is de werkelijkheid maar ze geeft er 
wel, met veel geduld, haar eigen interpretatie aan. www.marionkeramiek.nl

Renske Hoekstra

Renske studeerde af aan de Amsterdamse Academie voor beeldende Vorming, richting tekenen/schilderen. Ze is werkzaam als ontwerper en gaf teken- en schilderles. Ook maakt ze ruimtelijk werk en experimenteert met mozaïek.
www.renskehoekstra.nl

Antoinette Otten

Antoinette heeft zich als beeldhouwster gevormd door jarenlang als assistente te werken bij beeldhouwer Karel Gomes. Ze heeft daardoor een klassieke achtergrond van waaruit ze op natuurlijke wijze haar eigen weg zoekt.
Ze werkt figuratief, waarbij het portret haar bijzondere aandacht en liefde heeft.
www.antoinetteotten.blogspot.nl

Margriet van Tilborg

Margriet studeerde af aan de Hogere School voor de Kunsten te Kampen. Naast grafisch vormgeefster is ze specialist op het gebied van acrylverf en heeft ze grote kennis van alle mogelijke technieken. Naast haar werk als docent geeft ze workshops met en presentaties voor o.a. GOLDEN en Ampersand, in Nederland en België.
www.margrietvantilborg.nl

Ada van Werkhoven

Marieke Zeylemaker

Marieke volgde de ambachtelijke opleiding Keramische Technieken bij de SBB te Gouda. Sinds 1997 exposeert ze geregeld. Ze begeleidt projecten op keramisch gebied.

Schuiven naar boven