Gosia Bolwijn-Wiese

Gosia is na haar opleiding aan de kunstacademie in Poznan, Polen in Nederland als beroeps kunstenaar aan de slag gegaan. Ze heeft in binnen en buitenland geëxposeerd en heeft vele jaren als docent in de regio Kennemerland gewerkt.
Haar werk is te zien op instagram: @gosiabolwijn en op
www.gosia-bolwijn-wiese.nl

 

 

Emma van Drongelen

Emma van Drongelen is tekenaar en kunstdocent. Ze studeerde aan de Gerrit Rietveldacademie in Amsterdamen exposeerde op diverse plekken. Ze heeft een grote liefde voor tekenen en de natuur, welke als thema vaak terugkomt in haar werk en ook in haar lessen.

Ed Hilhorst

Startte bijna 35 jaar geleden als werktekenaar, grafisch vormgever en ontwerper. Heeft zich later gespecialiseerd in reclametekenen en illustrator (visualizer) bij een aantal reclamebureaus. Geeft nu  teken- en schilderlessen.
Urban skething is zijn inspiratiebron.
Zijn werk is realistisch van aard, beheerst kleurgebruik maar wel met een vlotte toets.

Instagram art_ed_hilhorst

Lidia Larsen

Lidia is een getalenteerd autodidact met een stimulerende uitstraling.  Zij weet optimaal het creatieve uit kinderen te halen en kinderen zijn dol op haar enthousiasme.

Maartje Hinse

Maartje is illustrator voor o.a. WarChild en studeerde in 2013 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze werkt voor de stichting Tekenen Voor Kinderen in verschillende ziekenhuizen en in het AZC. Ze is portretschilder en maakt muurschilderingen.
www.maartjehinse.nl

Francisca Janssen

Francisca volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Gerrit Rietveldacademie in Amsterdam. Ze geeft teken- en schilderlessen. Haar autonome werk bestaat uit schilderen, fotografie en schrijven.
www.francisca-jans.nl

Marion Looijestijn

Marion is keramiste en werkt graag met porseleinklei. Dieren en elementen uit de natuur zijn een continu thema in haar werk. Uitgaanspunt is de werkelijkheid maar ze geeft er 
wel, met veel geduld, haar eigen interpretatie aan. 
www.marionkeramiek.nl

Renske Hoekstra

Renske studeerde af aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming, richting tekenen en schilderen. Ze heeft als ontwerper gewerkt en gaf teken- en schildercursussen en mozaïekles. In haar werk, dat op een vrije en intuïtieve manier tot stand komt, experimenteert ze graag met diverse materialen.
www.renskehoekstra.nl

Antoinette Otten

Antoinette heeft zich als beeldhouwster gevormd door jarenlang als assistente te werken bij beeldhouwer Karel Gomes. Ze heeft daardoor een klassieke achtergrond van waaruit ze op natuurlijke wijze haar eigen weg zoekt.
Ze werkt figuratief, waarbij het portret haar bijzondere aandacht en liefde heeft.
www.antoinetteotten.blogspot.nl

Saskia Peschar

Saskia geeft sinds het afronden van haar opleiding aan de Nederlandse Keramiekopleiding in Gouda les aan beginnende en meer gevorderde cursisten, ze werkt in opdracht en exposeert regelmatig o.a tijdens de Kunstlijn in Haarlem.
Voor haar is keramiek een “ambachtelijke kunst”, waarbij het ambacht de kunst mogelijk maakt. Ze maakt gebruiksgoed, “bouwsels” en series van abstract ruimtelijk werk.
Ook de combinatie van keramiek met inkt, papier en hout vindt ze spannend. Haar werk is te zien op Faceboek, Instagram en www.kunstinzicht.nl

Margriet van Tilborg

Margriet studeerde af aan de Hogere School voor de Kunsten te Kampen. Naast grafisch vormgeefster is ze specialist op het gebied van acrylverf en heeft ze grote kennis van alle mogelijke technieken. Wat haar boeit is de natuur en naast schilderen gebruikt ze grafische technieken als zeefdruk, monotype, ets, collagraph en moderne varianten van deze technieken om het spel van lijnen, structuren en vormen vast te leggen.
www.margrietvantilborg.nl

Marieke Zeylemaker

Marieke volgde de ambachtelijke opleiding Keramische Technieken bij de SBB te Gouda. Sinds 1997 exposeert ze geregeld. Ze begeleidt projecten op keramisch gebied.

Schuiven naar boven