Keramiek

10. Avondatelier Keramiek

Het doel van dit atelier is om de beginselen van de techniek en de mogelijkheden van het materiaal onder de knie te krijgen. U kunt zowel in opdracht als vrij werken. Naast vormgeving wordt er aandacht besteed aan glazuren en bakken.
U legt uw eigen expressie in de objecten of beelden die gemaakt worden en komt zo tot ontwikkeling van uw eigen creativiteit.

 
 12 lessen: € 177,00 + materiaal € 30,00

Start: maandag 10 januari 2022
Tijd: 19.45 – 22.15 uur

Docent: Marieke Zeylemaker 

11. Keramiek Handvormen

In deze cursus bouwt u met klei holle vormen op door middel van  verschillende technieken zoals:duimpotjes, ringen, plakken en een drukmal. Als u nog niet eerder met klei hebt gewerkt begint u met het leren van deze technieken. Aan het decoreren van de keramiek wordt veel aandacht besteed. Na het bakken kan het werk geglazuurd worden waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren kwastglazuur.
Door de individuele begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden. U kunt naar opdracht of thema werken, maar u kunt ook uw eigen ideeën uitwerken en tot een eigen beeldtaal komen. 

14 lessen: € 207,00 + materiaal € 35,00 
Start: donderdag 13 januari 2022
Tijd: 9.30 – 12.00 uur

Docent: Marion Looijestijn

12. Keramiek Handvormen

In deze cursus bouwt u met klei holle vormen op door middel van verschillende technieken zoals: duimpotjes, ringen, plakken en een drukmal. Als u nog niet eerder met klei hebt gewerkt begint u met het leren van deze technieken. Aan het decoreren van de keramiek wordt veel aandacht besteed. Na het bakken kan het werk geglazuurd worden waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren kwastglazuur. Door de individuele begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden. U kunt naar opdracht of thema werken, maar u kunt ook uw eigen ideeën uitwerken en tot een eigen beeldtaal komen. 

14 lessen: € 207,00 + materiaal € 35,00 
Start: donderdag 13 januari 2022, 13.30 – 16.00 uur

Docent: Marion Looijestijn 

Schuiven naar boven