Maak 'Traveler's Notebook' van faux-leather paper
Beschilder een kussenhoes met uw eigen afbeelding
Origamie, de kunst van het papiervouwen

U beschildert in deze workshop een kant-en-klare kussenhoes (50 x 50 cm) voor op uw bank of stoel. Kunt u niet tekenen of schilderen? Geen probleem. Met behulp van sjablonen, stempels en voorbeelden ontwerpt u uw eigen patroon. 

U beschildert in deze workshop een kant-en-klare kussenhoes (50 x 50 cm) voor op uw bank of stoel. Kunt u niet tekenen of schilderen? Geen probleem. Met behulp van sjablonen, stempels en voorbeelden ontwerpt u uw eigen patroon. Dit wordt aangebracht op de kussenhoes met acrylverf, gemengd met textielmedium. Na het drogen en strijken van de hoes kan hij  thuis gewoon gewassen worden.
Docent: Marleen de Bats

Prijs: € 25,00
Tijdsduur: 2,5 uur

Origami is een zeer oude en veelzijdige Chinese papiervouwkunst die in de loop der eeuwen verfijnd is in Japan. In deze workshop maken we eerst een eenvoudig werkje om te oefenen en daarna een doosje of bal. We gaan stap voor stap aan de slag en met voldoende hulp om met een leuk resultaat de middag af te sluiten. U krijgt bovendien een handig naslagwerk met uitleg en informatie mee zodat u thuis ook aan de slag kunt. Neem voor deze workshop een pen en aantekenschriftje mee.

Docent: Thea de Moor 

Prijs: € 22,50
Tijdsduur: 2,5 uur

Schuiven naar boven