U kunt zich weer aanmelden voor de najaarscursussen

Dit najaar starten we met een vernieuwd aanbod van cursussen en workshops. Nieuw is een extra cursus Aquarelleren, Keramiek Handvormen, Grafische Technieken, Linosnede en Art Journal. Ook het kinderatelier keramiek gaat weer van start. Kortom, een interessant aanbod voor alle leeftijden!

In Het Trefpunt beschikken we over een eigen lokaal waar de keramiek-, mozaïek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte. De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kunt u aan een tafel werken. 

0d0971fb-5d5a-4cf8-ba04-ca9c4103c8ee

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. Bij aanvang van de cursus hoort u van de docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Bij de boetseer-, mozaïek- en keramiekcursussen hoeft u zelf niets mee te nemen maar betaalt u een vaste vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en het bakken van uw werk.

1   Tekenen/Schilderen
2   Schilderen met acrylverf
3   Aquarelleren 
4   Schilderen
5   Tekenen
6   Vrij Schilderen
7   Zaterdagatelier Tekenen/Schilderen
8   Mixed Media
9   Art Journal, een Artistiek Schetsboek
20  Aquarelleren Beginners + (meer) gevorderden

10   Avondatelier Keramiek
11   Keramiek Handvormen
12   Keramiek Handvormen
13   Maandag Handvormen

14   Figuratief Boetseren
15   Figuratief Boetseren

16   Kinderatelier Tekenen/Schilderen
18   Kinderatelier Keramiek

21   Linosnede
22   Grafische Technieken

Schuiven naar boven