We hopen met elkaar dat we eindelijk najaar 2021 weer kunnen starten...

Dit najaar starten onze cursussen. Althans daar gaan we nu van uit. U kunt zich inschrijven voor de cursus van uw keuze middels het aanmeldingsformulier op deze site.
We weten nog niet wat de nieuwe coronaregels dan zijn, maar we zullen ook dan weer zorg dragen voor een veilige omgeving.

In Het Trefpunt beschikken we over een eigen lokaal waar de keramiek-, mozaïek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte.

De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kunt u aan een tafel werken. 

IMG_6487

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. 

Bij aanvang van de cursus hoort u van de docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Bij de boetseer-, mozaïek- en keramiekcursussen hoeft u zelf niets mee te nemen maar betaalt u een vaste vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en het bakken van uw werk.

Tekenen en Schilderen

1 Tekenen/Schilderen
2 Schilderen met acrylverf
3 Aquarelleren +
4 Schilderen
6 Vrij Schilderen
7 Zaterdagatelier Tekenen/Schilderen
8 Mixed Media
9 Zentangle & Doodle

Keramiek

10 Avondatelier Keramiek
11 Keramiek Handvormen
12 Keramiek Handvormen

Mozaïek

13 Mozaïek

Boetseren

14 Figuratief Boetseren
15 Figuratief Boetseren

Kinderatelier

16 Kinderatelier Tekenen/Schilderen
17 Kinderatelier Tekenen/Schilderen
18 Kinderatelier Keramiek

Aanmeldingsformulier

Voor het aanmelden van een cursus kunt u gebruik maken van het onderstaande digitale aanmeldingsformulier.
Wanneer u geen Nieuwsbrief per mail wenst te ontvangen verzoeken we u nee in te vullen. Deze verschijnt ongeveer 3x per jaar en in deze Nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van nieuwe cursussen, tentoonstellingen en bestuurlijke zaken.

 

Schuiven naar boven