Ook voor het komend voorjaar hebben we weer een uitgebreid aanbod van cursussen

Dit jaar starten onze cursussen in verband met de onzekere situatie rond Corona 1 maart. In plaats van 12 lessen zijn het 10 lessen. De aangepaste prijzen en data vind u bij de cursus van uw keuze.
De lokalen zijn zo ingedeeld  dat u op veilige afstand kunt
werken. Onze Coronaregels kunt u vinden op de pagina Algemeen.

In Het Trefpunt beschikken we over een eigen lokaal waar de keramiek-, mozaïek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte.

De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kunt u aan een tafel werken. 

IMG_6487

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. 

Bij aanvang van de cursus hoort u van de docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Bij de boetseer-, mozaïek- en keramiekcursussen hoeft u zelf niets mee te nemen maar betaalt u een vaste vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en het bakken van uw werk.

Aanmeldingsformulier

Voor het aanmelden van een cursus kunt u gebruik maken van het onderstaande digitale aanmeldingsformulier.
Wanneer u geen Nieuwsbrief per mail wenst te ontvangen verzoeken we u nee in te vullen. Deze verschijnt ongeveer 3x per jaar en in deze Nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van nieuwe cursussen, tentoonstellingen en bestuurlijke zaken.

 

Schuiven naar boven