U kunt zich weer aanmelden voor de najaarscursussen

Dit najaar starten we met een vernieuwd aanbod van cursussen en workshops. Nieuw is een extra cursus Aquarelleren, Keramiek Handvormen, Grafische Technieken, Linosnede en Art Journal. Ook het kinderatelier keramiek gaat weer van start. Kortom, een interessant aanbod voor alle leeftijden!

In Het Trefpunt beschikken we over een eigen lokaal waar de keramiek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte. De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kunt u aan een tafel werken. 

0d0971fb-5d5a-4cf8-ba04-ca9c4103c8ee

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. Voor aanvang van de cursus hoort u van de docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Voor deelname aan de boetseer-, en keramiekcursussen hoeft u zelf niets mee te nemen maar betaalt u een vaste vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en het bakken van uw werk in onze eigen oven.

Schuiven naar boven