Ook voor het komend najaar hebben we weer een mooi aanbod van cursussen​​

Volgens planning starten vanaf 14 september de cursussen. In verband met Corona hebben wij een aantal zaken moeten aanpassen.

De lokalen zijn anders ingedeeld en er zijn regels waar we ons aan moeten houden om het zo veilig mogelijk te maken voor iedereen. Onze Coronaregels kunt u vinden op de pagina Algemeen.

In Het Trefpunt beschikken we over een eigen lokaal waar de keramiek-, mozaïek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte.

De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kunt u aan een tafel werken. 

 

 

IMG_6487

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. 

Bij aanvang van de cursus hoort u van de docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Bij de boetseer-, mozaïek- en keramiekcursussen hoeft u zelf niets mee te nemen maar betaalt u een vaste vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en het bakken van uw werk.

Aanmeldingsformulier

Voor het aanmelden van een cursus kunt u gebruik maken van het onderstaande digitale aanmeldingsformulier.
Wanneer u geen Nieuwsbrief per mail wenst te ontvangen verzoeken we u nee in te vullen. Deze verschijnt ongeveer 3x per jaar en in deze Nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van nieuwe cursussen, tentoonstellingen en bestuurlijke zaken.

 

Schuiven naar boven