Cursussen per 4 november 2020 gestopt

We hadden er al rekening mee gehouden, maar gehoopt dat het toch niet nodig zou zijn. Helaas hebben we in opvolging van de Corona regels van de overheid onze cursussen moeten stoppen. Voorafgaand aan het cursusseizoen hebben we als bestuur besloten niet weer op te starten wanneer we gedwongen moeten stoppen. Dit brengt nl zo ongelooflijk veel werk met zich mee op financieel gebied dat we de laatste twee of drie lessen na deze beperking alleen nog, wanneer de docent dit wil, online aanbieden. U hoort van uw docent of hier een mogelijkheid voor is. Zij zal zelf verder alle administratieve en financiële verplichtingen met u regelen. Met pijn in ons hart wensen we u een goed en gezond jaar en hopen u weer te zien wanneer we in januari weer vol goede moed opstarten.

Cursussen per 4 november 2020 gestopt
Schuiven naar boven